Bemutatkozás

A Huncargo három évtizedes fennállása óta méltán vívta ki jó hírnevét a belföldi és nemzetközi áruszállítás területén.

Büszkék vagyunk arra, hogy a Huncargo egy teljesen magyar magántulajdonban lévő vállalat, sikerünk titkát a folyamatos fejlesztéseinkben látjuk. Magyarország egyik legmodernebb gépparkjával rendelkezünk, szakembereink gyorsan és felkészülten reagálnak a piaci környezet változásaira.

Soproni és a 2016-ban létesített budapesti logisztikai központunkból tartjuk a kapcsolatot ügyfeleinkkel, az ő elégedettségük jelenti elhivatottságunk alapját. Célunk, hogy rugalmasságunkkal, szolgáltatásaink minőségével, illetve a szállítmányozás egyéb speciális területén is megfeleljünk partnereink elvárásainak.

A Huncargo egyaránt vállal belföldi, illetve külföldi áruszállítást, gyűjtőszállítmányozást, komplex logisztikai szolgáltatást is.  A legnagyobb áruforgalmat Ausztriában, Svájcban, a Benelux államokban, Olaszországban és Németországban bonyolítjuk le.

A cég sikere lehetővé tette a folyamatos bővülést, aminek köszönhetően már 3 telephelyen – Sopron, Pinnye, Mosonmagyaróvár - folyik a raktározás. A telephelyek mindegyikén riasztóval őrzött kamionos parkoló várja a sofőröket és áruikat.

További információért keresse fel munkatársainkat!

Kapcsolat

 

Huncargo Service Kft. - Járműjavítás Huncargo Holding Zrt. - Raktárlogisztika
magyar english deutsch Új Széchenyi Terv Magyarország megújul